Home 9 Bedrijfsadvies

Bedrijfsadvies op z’n Kalibers

Bedrijfsadvies als u het nodig heeft. Deskundig en glashelder. Daar staat Kaliber Adviseurs voor. Bijvoorbeeld als u knopen gaat doorhakken. Op zo’n moment is extra inzicht en reflectie geen overbodige luxe.

Ons bedrijfsadvies gaat vaak over belangrijke onderwerpen. Denk aan een overname of opvolging, veranderen van rechtsvorm, een nieuw samenwerkingsverband aangaan, noem maar op.

Ook als grote trajecten uitonderhandeld moeten worden, kunnen we u bijstaan met ter zake advies. Daarnaast zitten we – als u dat fijn vindt – namens uw bedrijf aan de onderhandelingstafel. Kortom, op belangrijke momenten in het ondernemerschap lopen we graag mee. Als een sparringpartner, die meedenkt en scherp let op valkuilen en extra mogelijkheden.

Advies op grote lijn

Natuurlijk kan ons bedrijfsadvies ook betrekking hebben op de grote lijn van uw bedrijf. De fase voordat u besluiten gaat nemen.
Waar sta ik, hoe ziet mijn financiële en juridische bedrijfsvoering er uit, waar wil ik naar toe en hoe doe ik dat?

Goede gesprekken, waarin u los komt van de waan van de dag. En focust op datgene waar het allemaal om begonnen is. Uw ondernemerschap. Oftewel: kansen zien en de ruimte hebben om daar slim op in te spelen, nieuwe klanten aan u te binden en tegelijk uw kosten te beperken.

Vaak komt hier ook financieel advies bij kijken, waarin we de feiten op een rij zetten. En dat zijn de cijfers achter uw bedrijfsvoering. We doen dat op zo’n manier dat u met vertrouwen de juiste richting kiest.

Wij denken graag met u mee en geven advies bij:

Uiteraard komt er in de dagelijkse praktijk veel meer voor. Mocht uw vraag er niet tussen staan, neem dan gerust contact op.

[dsm_text_divider header=”Nieuws voor ondernemers” _builder_version=”4.2.2″ header_level=”h2″ header_text_color=”#e01f45″ custom_padding=”|0px||0px|false|true” header_font_size_tablet=”” header_font_size_phone=”22px” header_font_size_last_edited=”on|phone” header_font_size__hover_enabled=”off|desktop”][/dsm_text_divider]