Bespaar veel tijd met je online boekhouding

De beste manier om bekend te raken met uw administratie is door het zelf te doen.
Wij maken voornamelijk gebruik van Exact Online, een online boekhoudprogramma.

Via internet heeft u toegang tot de administratie en na overleg kunnen wij online meekijken en – werken. Zo kunnen wij eenvoudig samenwerken en de werkzaamheden verdelen. Heeft u voorkeur voor een ander boekhoudprogramma, dan kan dat uiteraard ook.

Als u al klant bent bij Kaliber Adviseurs, log dan in op uw administratie.
Of neem contact met ons op.

Slim samenwerken met je adviseur

Wij werken op de volgende manieren samen:

  • U doet de boekhouding zelf, wij kijken mee voor controle.
  • U voert de facturen in, wij vullen de boekhouding aan.
  • Wij doen de volledige boekhouding, u kijkt mee.

Als u al klant bent bij Kaliber Adviseurs, log dan in op uw administratie.
Of neem contact met ons op.

 

Makkelijk samenwerken op afstand

Als er iets onduidelijk is en/of je wilt  ons een vraag aan stellen, kunnen we samen live in de online administratie zien wat er onduidelijk is.
Op afstand kunnen we vaak een groot deel van uw vragen beantwoorden, wat veel tijd en moeite scheelt. Een fijne zekerheid, in deze tijden.

Online boekhouden is inzichtelijk

Hoeveel komt er deze maand binnen? Wat gaat eruit? Is de omzet hoog? Slechts met een paar keer klikken kun je dit direct checken in de browser als de app.Wij werken  met de software van Exact Online. Met dit programma krijg je extra inzicht in jouw administratie door middel van rapportage opties.

Maakt u liever gebruik van een andere boekhoud programma? Dat is geen probleen, onze specialisten zijn ook gedreven in andere boekhoud apps.

Tijd en geld besparing

Snel nog even een factuurtje sturen? Via uw smartphone of tablet heeft u binnen enkele klikken uw facturen verstuurd.

Online hoef je je gegevens maar één keer in te vullen en kunnen ze vervolgens meteen worden verwerkt. Dat scheelt veel tijd en maakt de ruimte om fouten te maken kleiner.

Altijd en overal inzicht op uw administratie

Of je nu in de trein zit of aan het strand, je kunt overal online boekhouden! Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Ook facturen kun je gemakkelijk digitaal te versturen.

Koppelen van banken, online betalen, en andere zaken

Online zakendoen, doen we als ondernemers en consumenten. We bankieren online, we versturen berichten online en we verkopen online. Handig als je dit dan binnen jouw boekhoudprogramma allemaal kunt koppelen.

Denk hierbij aan koppelingen met je bank, je leveranciers of bijvoorbeeld de Kamer van Koophandel. Daarnaast is het natuurlijk ook handig als je direct in contact staat met de Belastingdienst. Dan weet je zeker dat je niets meer mist.

Veilig door automatische back-ups en updates

Raak nooit me je boekhouding kwijt of herstel makkelijk evt. fouten in je administratie door middel van automatische back-ups.

Door automatische updates van boekhoud-apps, staan uw gegevens altijd veilig en bereikbaar op de server.

Bespaar ruimte met online boekhouden

De archiefkasten vol met goedgevulde mappen en schoenendozen met bonnetjes zijn niet meer nodig! Je kan vrijwel papierloos boekhouden en je hebt alles digitaal beschikbaar.

Zelfs bonnetjes en papier facturen kan je gemakkelijk inscannen met je smartphone. Daarbij ben je niet meer afhankelijk van een werkplek of computer. Ook Urenregenstratie en ritten-registratie zijn vaak onderdeel van de functionaliteiten binnen een boekhoud-app.

Met een online boekhoudprogramma is het eenvoudiger om alle gegevens 7 jaar te bewaren tot de wettelijke bewaartermijn van de belastingdienst is verstreken.

Onze specialisten

Marco van Dooren fiscalist

Marco van Dooren

024 677 8201

Bekijk profiel

Foke Geevers

024 677 8201

Bekijk profiel

Charlotte Lever van Herkhuizen administratie en online boekhouden

Charlotte Lever

024 677 8201

Bekijk profiel

Krijg inzicht op:

  • Hoeveel omzet uw onderneming maakt
  • Stijging terugkerende kosten
  • Makkelijk facturen sturen en ontvangen
  • Bonnetjes scannen en bewaren

Top 5 Boekhoud Apps

– https://zzpbarometer.nl/

[dsm_text_divider header=”Financieel Nieuws” _builder_version=”4.2.2″ header_level=”h2″ header_text_color=”#e01f45″ custom_padding=”|0px||0px|false|true” header_font_size_tablet=”” header_font_size_phone=”22px” header_font_size_last_edited=”on|phone” header_font_size__hover_enabled=”off|desktop”][/dsm_text_divider]