Home 9 Administratiekantoor Nijmegen

Hét administratiekantoor in regio Nijmegen

Als administratiekantoor voor Nijmegen en omgeving neemt Kaliber Adviseurs veel zorgen uit handen van ondernemers. Dat kunt u ook zijn.

Vertrouw gerust alle administratieve taken aan ons toe: van btw-aangiftes tot de inkomstenbelasting. Vanzelfsprekend kunt ook een deel van uw administratie zelf doen, bijvoorbeeld via het programma Exact Online.

U maakt gebruik van ons waar dat nodig is – maatwerk in optima forma.

Boekhouding: Betrokken, persoonlijk, accuraat

De kracht van ons administratiekantoor heeft alles te maken met onze betrokkenheid en het persoonlijke contact. Ook de kleine punten ontsnappen niet aan onze aandacht. Bij onduidelijkheden stemmen we dat goed met u af. Regelmatig vinden we rond de inkomstenbelasting grotere voordelen, zoals specifieke aftrekposten.

Financieel advies

De kwaliteit van ons financieel advies krijgt u er in onze administratiedienst vanzelf bij. Stuiten onze adviseurs op nieuwe kansen of andere belangrijke zaken dan wordt een persoonlijk gesprek ingepland.

Vertrouwen in administratie

Administratie is voor veel ondernemers een hoofdpijn-onderwerp. Dat hoeft niet. Met onze aanpak beperkt u het risico op foutjes tot een absoluut minimum. En meer dan dat: u krijgt vertrouwen dat u niet teveel belasting betaalt. Administratie met Kaliber Adviseurs als partner staat gelijk aan een gerust gevoel.

Zelf wegwijs in uw administratie

Dat vertrouwen wordt extra versterkt als u zelf nog meer inzicht krijgt in uw administratie. De interne cursus voor onze klanten, zegt misschien wel alles over onze betrokkenheid. We maken u wegwijs in alle cijfers van uw onderneming. Resultaat is dat u voortaan altijd op de hoogte bent van de laatste stand van zaken. U zult zien dat de gesprekken met uw adviseur ook gaan veranderen doordat uw inzicht toeneemt.

Kaliber Adviseurs is geen doorsnee administratiekantoor; kom het zelf ervaren en maak een afspraak.

[dsm_text_divider header=”Financieel Nieuws” _builder_version=”4.2.2″ header_level=”h2″ header_text_color=”#e01f45″ custom_padding=”|0px||0px|false|true” header_font_size_tablet=”” header_font_size_phone=”22px” header_font_size_last_edited=”on|phone” header_font_size__hover_enabled=”off|desktop” _i=”0″ _address=”1.2.0.0″ /]